Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Καταγγελία για τις νέες δολοφονίες αμάχων από τρομοκρατικό χτύπημα του Ισραήλ. Αλληλεγγύη στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού

Καταγγελία για τις νέες δολοφονίες αμάχων από τρομοκρατικό χτύπημα του Ισραήλ. Αλληλεγγύη στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού
Ξεπέρασε κάθε όριο το κράτος τρομοκράτης του Ισραήλ με τους πρόσφατους αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Γάζα με θύματα, μεταξύ άλλων, ένα κορίτσι 18 μηνών και την 23χρονη μητέρα του, έγκυο στον όγδοο μήνα.
Η δίκαιη αντίσταση και διαμαρτυρία του παλαιστινιακού λαού αντιμετωπίζεται από το Ισραήλ με ωμότητα και συνεχείς δολοφονίες αμάχων και διαδηλωτών. Μέχρι σήμερα 163 Παλαιστίνιοι έχουν χάσει τη ζωή στις διαδηλώσεις που γίνονται κάθε Παρασκευή από τις 30 Μάρτη ενάντια στο δεκαετή ισραηλινό αποκλεισμό και υπέρ του δικαιώματος της επιστροφής των Παλαιστίνιων στα εδάφη από τα οποία εκδιώχθηκαν το 1948 με την ίδρυση του Ισραήλ.
Το Ισραήλ πρόσφατα έγινε και επίσημα ρατσιστικό κράτος τύπου Απαρτχάιντ, καθώς διαχωρίζει δια νόμου τους πολίτες σε κατηγορίες με βάση το θρήσκευμα, επισημοποιώντας αυτό που ζουν οι Παλαιστίνιοι εδώ και δεκαετίες. Αυτό το αντιδραστικό κράτος-τρομοκράτης είναι το βασικό στήριγμα της επέμβασης του ιμπεριαλισμού και των ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή, γι’ αυτό και έχει την απλόχερη στήριξή τους. Συνένοχη σε αυτή την πολιτική και η ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συνεχίζει την πολιτική συμμαχίας με το Ισραήλ, αναβαθμίζοντάς τη με τη διαμόρφωση του αντιδραστικού άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-Αιγύπτου που συμπληρώνει τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ για ματωμένα κέρδη των πολυεθνικών στην περιοχή.
Είναι αναγκαίο όσο ποτέ ένα κίνημα λαϊκής αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και υπεράσπισης της Ειρήνης ενάντια στην τρομοκρατία του Ισραήλ, την ιμπεριαλιστική επέμβαση και τον πόλεμο.

1 σχόλιο:

  1. If you're trying to lose fat then you certainly need to get on this totally brand new custom keto diet.

    To create this service, licenced nutritionists, fitness couches, and professional cooks have joined together to produce keto meal plans that are productive, painless, cost-efficient, and fun.

    From their launch in early 2019, hundreds of individuals have already remodeled their body and well-being with the benefits a professional keto diet can give.

    Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover 8 scientifically-tested ones offered by the keto diet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή