Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Και αυτή η κυβέρνηση θα γίνει γρήγορα παρελθόν


O τρικομματικός θίασος των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ εξελίσσεται κάτι σε συνδυασμό σε εταιρεία security και πλασιέ του Μάνεση, του Σάλλα και της τρόικα!
Αφού στήθηκε συστηματικά από τις μέχρι τώρα μνημονιακές κυβερνήσεις η αιτιολογούμενη «κατάρρευση της ΑΤΕ», εκχωρήθηκε στον «μοναδικό προσφέροντα!» κ Σάλα για «τίμημα» που θέμα είναι αν ξεπερνάει την αξία του κεντρικού της καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας! Η εκχώρηση της ΑΤΕ με υπογραφή των Προβόπουλου – Στουρνάρα αποτελεί οικονομικό και πολιτικό έγκλημα, που το Βατοπέδι μπροστά του ωχριά, και κάποιοι πρέπει να πληρώσουν. Το σύνθημα «αυτό είναι σωστό, Προβόπουλος, Στουρνάρας στον Κορυδαλλό» των χιλιάδων εργαζόμενων με τον ένα ή τον άλλον τρόπο θα δικαιωθεί!

Παράλληλα ο φίλος του πρωθυπουργού κ  Μάνεση από την Δευτέρα που άνοιξε το εργοστάσιο έχει προχωρήσει σε 6 απολύσεις εργατών. Το «ιερό δικαίωμα στην εργασία» που τόσο δακρύβρεχτα επικαλέστηκε ο επικεφαλής της ασφάλεις του Μάνεση που λέγεται πρωθυπουργός, δεν ισχύει για όσους αγωνίζονται και έχουν αξιοπρέπεια.

Και μόνο τα ανθύπατοι της τρόικα βρήκαν λόγους να βγαίνουν χαμογελαστοί από το γραφείο  του Στουρνάρα!

Αυτό είναι το τίμημα της παραμονής και της «διάσωσης» του  ευρώ και της ΕΕ για τα καλά της οποίας χύθηκαν χιλιάδες τόνοι προεκλογικό μελάνι. Αυτή είναι η «αναδιαπραγμάτευση» και η «απαγκίστρωση» των θλιβερών Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου