Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Κάλεσμα για συμμετοχή στη διαδήλωση της ΔΕΘ από τον ενιαίο σύλλογο Ο.Τ.Α. Ν. Βοιωτίας

Καλούμε τους συνάδελφους να συμμετάσχουν μαζικά στην πρώτη μαχητική αντικυβερνητική διαδήλωση με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη το ερχόμενο Σάββατο 8 Σεπτέμβρη .Ως μια πρώτη βροντερή απάντηση στα μέτρα που ζούμε και σε αυτά που ετοιμάζουν.
Να ξεκινήσουμε Μαζικά και Ταξικά για νέο γύρο αναμέτρησης
·         Να συντονίσουμε τη δράση μας, να οργανώσουμε την αντίσταση και τους αγώνες μας, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της Κυβέρνησης - Ε.Ε.- Δ.Ν.Τ.
·       Σε δράσεις και αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στην οικονομική εξαθλίωση, τη φορολογική λαίλαπα, την ανεργία, τις απολύσεις και το κλείσιμο των επιχειρήσεων.
·         Να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για την ενωτική κινηματική απεργιακή δράση και τη διεξαγωγή εργατικών λαϊκών κινητοποιήσεων με όρους συντονισμού σε πανελλαδικό και πανεργατικό επίπεδο.
·         Να συνδέσουμε τον αγωνιστικό συνδικαλισμό με τα εκατομμύρια ανέργων, που αναδεικνύεται ως το πλέον νευραλγικό ζήτημα του εργατικού κινήματος.
·         Και κυρίως να βρούμε συγκεκριμένους τρόπους απάντησης στο πιο άγριο τρίτο μνημόνιο, που γκρεμίζει ολοκληρωτικά τα ερείπια που είχαν αφήσει τα προηγούμενα δύο. Μ’ ένα νέο εργατικό κίνημα, ταξικά συγκροτημένο, ν’ απαντήσουμε μαζικά και δυναμικά, για την ανατροπή των σχεδίων του μαύρου μετώπου της εξουσίας.
      Πληροφορούμε τους συνάδελφους ότι σε συνεργασία με τα σωματεία του νομού στους ΟΤΑ αλλά και τα άλλα σωματεία του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και τα Εργατικά κέντρα , μισθωμένα λεωφορεία  θα μεταβούν αυθημερόν το Σάββατο στην ΔΕΘ.
       Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με την Πρόεδρο και τον Γ. Γραμματέα του συλλόγου στα τηλέφωνα (6974865241 και 6948285152)
             Η Πρόεδρος                                                    Ο Γενικός Γραμματέας
Ευφροσύνη Παπαδημητρίου                                Τζουβελέκης Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου