Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Δελτίο Τύπου για τις Υποψηφιότητες



Βαδίζουμε σε μια ακόμη εκλογική διαδικασία. Μέσα σε μια ταραχώδη περίοδο που το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ «ούτε ρήξη- ούτε ανατροπή» απέτυχε καθολικά. Ζήσαμε τη πραξικοπηματική αλλαγή του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ λίγες ώρες μετά, αλλά και την αδυναμία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ να εφαρμόσουν το 3ο μνημόνιο που ψήφισαν μαζί με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΜΙ.

Είναι πλέον ξεκάθαρο το τι επιλογές ανοίγονται μπροστά μας:


Από τη μία ο δρόμος των φρικτών μνημονίων, της ανεργίας της διαρκούς λιτότητας και επιτροπείας. Που είναι ο δρόμος της Ε.Ε, των επιχειρηματικών ομίλων, των τραπεζιτών και όλου του σάπιου πολιτικού συστήματος, που εκβίαζε για το ΝΑΙ. Από την άλλη ο δρόμος της ρήξης με την ΕΕ- ΚΕΦΑΛΑΙΟ- ΔΝΤ και τον καπιταλιστικό μονόδρομο. Είναι ο δρόμος των εργαζομένων και της νεολαίας, της φτωχολογιάς που ψήφισε μαζικά το ΟΧΙ.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΕΚ αλλά και ανένταχτοι αγωνιστές και αγωνίστριες της Αριστεράς ενώνουν τις δυνάμεις τους και κατεβαίνουν κοινά και αυτόνομα στις επερχόμενες εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη. Καλούμε όλους να στηρίξουν, να ενισχύσουν αλλά και να συστρατευθούν σε αυτή μας τη προσπάθεια.

 Γιατί υπάρχει άλλος δρόμος! αυτός της ρήξης και της ανατροπής με την εξουσία του κεφαλαίου και των μηχανισμών που τη στηρίζουν, με τους τραπεζίτες, την Ε.Ε., την ευρωζώνη και τους τοκογλύφους δανειστές. Γιατί για να μπορέσει ο εργαζόμενος λαός να ανακτήσει όλα εκείνα που του έκλεψαν θα πρέπει πρώτα και κύρια να χάσουν αυτοί το πλούτο και την εξουσία τους.
  1. Φουντάς Δημοσθένης του Δημητρίου:  Γεωπόνος
  2. Γρυπάρης Σωτήριος του Ευάγγελου: Ιδ. Υπάλληλος (καθηγητής Φροντιστηρίου Μ. εκπαίδευσης)
  3. Διαμαντή Αλεξάνδρα του Σπυρίδωνος: Συνταξιούχος
  4. Λαμπρόπουλος Νικόλαος του Ιωάννη: Ιδ. Υπάλληλος(Λογιστής)
  5. Παπαδημητρίου Σωτήριος του Στυλιανού: Ιδ. Υπάλληλος(εργαζόμενος στη ΠΕΣΙΝΕ- Αλουμίνιο της Ελλάδος), μέλος του Δ.Σ. του σωματείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου