Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ





Την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου η νεοναζιστική-εγκληματική οργάνωση της χρυσής αυγής έκανε την εμφάνισή της στην Θήβα. Χρησιμοποιώντας την απαράδεκτη κίνηση της δημοτικής αρχής Θήβας να τους καλέσει να παραβρεθούν στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου παρουσιάστηκαν ,υποδυόμενοι τους πατριώτες.


 Οι δημοκράτες, αντιφασίστες παρευρισκόμενοι αντέδρασαν γιουχάροντας τον βουλευτή της φασιστικής συμμορίας             Ε.Καρακώστα.

Μάλιστα τα μέλη της ΠΕΑΕΑ αρνήθηκαν να   καταθέσουν στεφάνι στον ίδιο χώρο.
Αργότερα και σε κεντρικό σημείο της Θήβας η προσωπική του συνοδεία επιτέθηκε ύπουλα και άνανδρα σε αντιφασίστα συναγωνιστή ,κατά την συνήθη τακτική της ,πολλοί εναντίον ενός.
Η αποθράσυνση των νεοναζί να εμφανίζονται την μέρα που τιμάται το μεγάλο αντιφασιστικό ΟΧΙ του λαού μας  δεν θα πρέπει να μείνει αναπάντητη. Την ίδια ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη της νεοναζιστικής συμμορίας για τις δολοφονίες-του Σ.Λουκμάν, Π.Φύσσα, τα δολοφονικά χτυπήματα σε μέλη του ΠΑΜΕ και δεκάδες άλλα περιστατικά φονικών επιθέσεων.

 Σε μια περιοχή που βίωσε την φρίκη του ναζισμού με πολλά ολοκαυτώματα-θηριωδίες (Δίστομο, Καρακόλιθος, Καλάμι, Χώστια, Θίσβη ,Δερβενοχώρια , μερικοί από τους  μαρτυρικούς τόπους), οι νοσταλγοί του Χίτλερ δεν είναι ευπρόσδεκτοι .

Στα μέρη που έδρασε και λευτέρωσε  ο Άρης Βελουχιώτης και το ΕΑΜ – ΕΛΑΣ     δεν δικαιούνται σπιθαμή γης.

Δεν είναι τυχαίο που οι φασίστες της Χρυσής Αυγής επιτίθενται σε αγωνιστές της Αριστεράς και του εργατικού-αντιφασιστικού κινήματος. Το δήθεν αντισυστημικό προσωπείο που φορούν, πέφτει κάθε φορά που δείχνουν ότι δεν είναι τίποτα άλλο από πιστοί υπηρέτες του κεφαλαίου, της εργοδοσίας, του ίδιου του συστήματος. Υπάκουα σκυλιά που στέκονται προσοχή σε ντόπια και ξένα αφεντικά, εφοπλιστές και βιομήχανους .

Από την άλλη χτυπούν βίαια, δολοφονικά και ύπουλα  εργαζόμενους, άνεργους, μετανάστες, αγωνιστές.

Η Χρυσή Αυγή και ο νεοφασισμός εκφράζουν πολιτικά και ιδεολογικά στην πιο καθαρή  τους μορφή ,τις αντιδραστικές τάσεις του κεφαλαίου για σταθεροποίηση και ανάταξη του ποσοστού κέρδους, για δουλικές σχέσεις εργασίας βαθύτερης εκμετάλλευσης. Στοχεύουν στην υποταγή του κόσμου της εργασίας στις ορέξεις του κεφαλαίου.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Βοιωτίας καλεί όλη την κοινωνία της Βοιωτίας, τους αγωνιζόμενους, τα σωματεία και όλα τα όργανα του μαζικού κινήματος να καταδικάσουν αποφασιστικά το γεγονός , να τους απομονώσουν και να πρωτοστατήσουν στην πάλη ενάντια στους φασίστες και το φασισμό.


        ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
        ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΞΙΚΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου