Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Απάντηση σε ψευδές δημοσίευμα του Ριζοσπάστη

H ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, με αφορμή το απροκάλυπτα ψευδές δημοσίευμα του Ριζοσπάστη το οποίο αναφέρονταν με προκλητικά διαστρεβλωμένο τρόπο σε άρθρο του Γ.Δελαστίκ υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α νοιώθει την ανάγκη να σημειώσει τα εξής:
Δέν θα συντηρήσουμε μία πολεμική που με αγοραίο τρόπο επιχειρεί να απαξιώσει την απαραίτητα και αναγκαία πολιτική  αντιπαράθεση στο επίπεδο  της διαστρεβλωσης διατυπωμένων αντίληψεων και θέσεων της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α αλλα με βάση επιλεκτικές αναφορές, ή κριτική σε προσωπικές τοποθετήσεις.
Δέν θα  ακολουθήσουμε το "Ριζοσπάστη", στην λογική της ψευδολογίας για  τη συγκομιδή "αριστερών" ψήφων.
Δέν θα βάλουμε ούτε ένα λιθαράκι στο τείχος που υψώνει συστηματικά και επιτηδευμένα ο μηχανισμός του ΚΚΕ και αποσκοπεί στην έλλειψη επικοινωνίας ανάμεσα στους αγωνιστές της αριστεράς.
Δέν θα δώσουμε όπλα στον πόλεμο που συντηρείται στο κίνημα,  στα σωματεία και τα συνδικάτα και έχει σάν αποτέλεσμα, τη διάσπαση του μαχητικού μετώπου που έχει άναγκη ο λαός και η εργατική τάξη για να ανατρέψει την πολιτική που τον ρίχνει στον καιάδα των καπιταλιστικών κερδών.
Δέν θα ανακυρήξουμε τους μοναδικούς και αποκλειστικούς μας αντιπάλους στην αριστερά, όταν η δυνατότητα για την ανακοπή της επίθεσης που δεχόμαστε, έχει ανάγκη απο τη δημιουργία ενός ισχυρού, αντικαπιταλιστικού και αντι Ε.Ε κινήματος που θα σαρώσει την κυβέρνηση, θα επιβάλλει πολιτικές κατευθύνσεις  προς το συμφέρον του λαού και θα καθορίσει τις εξελίξεις.
Σύντροφοι της ηγεσίας του ΚΚΕ, σταματείστε πια αυτή την καταγέλαστη και αγοραία κριτική που πότε μας θέλει "απεργοσπάστες" όταν κάνουμε κριτική στο ΠΑΜΕ και πότε "συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ", όταν πλησιάζουν εκλογές.
 Μπείτε στη συζήτηση για την ενότητα στο κίνημα, την αριστερά, τη δυνατότητα ανατροπής του καπιταλισμού και των αναγκαίων ρήξεων, με επιχειρήματα, στη βάση υπαρκτών και διατυπωμένων  θέσεων της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
 Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α δέν έγινε, ούτε θα γίνει μπάλωμα σε κανένα πολιτικό σχέδιο που έρχεται σε σύγκρουση με τα συμφέροντα των εργαζομένων και του λαού.
Η αυτοτελής ύπαρξη και δράση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α είναι και θα παραμείνει όρος για την  σύχρονη Αντικαπιταλιστική Αριστερά που έχει ανάγκη η κοινωνία, οι εργαζόμενοι και η Αριστερά στο σύνολό της.
Θα συνεχίσουμε ενωτικά και μαχητικά στους αγώνες, αντικαπιταλιστικά και επαναστατικά για ένα κίνημα και μια αριστερά της νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου