Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η τρομοκρατία δεν μας σταματά! Μαχητικό ΌΧΙ, μέχρι τέλους!


Παραμονές του δημοψηφίσματος και ο δυνάμεις που εκφράζουν το «ΟΧΙ μέχρι τέλους» βρέθηκαν στο στόχαστρο τραμπουκισμών, αλλά και των κατασταλτικών δυνάμεων, που θέλουν με τη βία, την τρομοκρατία και την προβοκάτσια να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου και της δικτατορίας των ευρωκρατών του ΝΑΙ.
 
Καταγγέλλουμε  την απρόκλητη δολοφονική επίθεση στον σύντροφο Φ.Χ, μέλος του ΕΕΚ, του Φοιτητικού Συλλόγου Φιλοσοφικής και της ΕΑΑΚ από διοργανωτή της συγκέντρωσης του ΝΑΙ στο Καλλιμάρμαρο, την Παρασκευή 3/7.  Στο σύντροφο επιτέθηκαν  τραμπούκοι τς ΝΔ, αφού το ακολούθησαν για αρκετά χιλιόμετρα!! πέφτοντας  με αμάξι πάνω στην μηχανή του και πιέζοντας να καταγραφεί η επίθεση σαν απλό τροχαίο.  Συγκινητική ήταν άμεση στήριξη από τους περαστικούς-αυτόπτες μάρτυρες του γεγονότος, πεζούς και οδηγούς, οι οποίοι συγκλονισμένοι από την ωμότητα της επίθεσης προστάτευσαν τον σύντροφο από τους τραμπούκους του ΝΑΙ και απαιτούσαν να καταγραφεί  το περιστατικό από την αστυνομία ως μια απρόκλητη και σχεδιασμένη δολοφονική επίθεση. Δείχνοντας ακόμη μία φορά τον  ξεκάθαρο ρόλο τους, οι αστυνομικές δυνάμεις της τροχαίας εξαφανίστηκαν, μη καταγράφοντας τα στοιχεία του δράστη.
 Όσο όμως και αν προσπαθούν, η λαϊκή οργή δεν μπορεί να ανακοπεί, ούτε και να εκτονωθεί.  Το εργατικό, νεολαιίστικο και λαϊκό «Όχι» θα στείλει την απάντηση σε κάθε προσπάθεια επιβολής του φόβου, απέναντι στο αστικό μέτωπο του «ναι», της πλουτοκρατίας, του Σαμαρά και του Θεοδωράκη, του «μένουμε Ευρώπη», των νέων βάρβαρων μνημονίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου