Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Οι δυνάμεις του ΝΑΙ επιχειρούν να καταστείλουν και να προβοκάρουν.



Παραμονές του δημοψηφίσματος και ο δυνάμεις που λένε «ΟΧΙ μέχρι τέλους» βρέθηκαν στο στόχαστρο των κατασταλτικών δυνάμεων, που επιβάλουν με την βία, την τρομοκρατία και την προβοκάτσια την κοινωνική και την ταξική ειρήνη τους, για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα της δικτατορίας των ευρωκρατών του ΝΑΙ.
Την αρχή την έκανε η προκλητική συμπεριφορά του Καχριμάνη που προβοκατόρικα μπροστά στο τραπεζάκι της επιτροπής για το όχι, ξαναμίλησε για τους προδότες του ΟΧΙ. Και το τέλος το έγραψε η αναίτια προσαγωγή του Χρήστου Πατσούρα υποψήφιου δήμαρχου με την Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα για την αντικαπιταλιστική ανατροπή. Μια προσαγωγή που στοχοποιεί τις δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής αριστεράς που αγωνίζονται για το «ΟΧΙ μέχρι τέλους».
Φαίνεται πως η θέση του «ΟΧΙ μέχρι το τέλος», όχι σε αυτό, αλλά και σε κάθε μνημόνιο, που παίρνουν οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στους υποστηριχτές των ευρωκρατικών μονόδρομων. Δεν θα τους περάσει, ο λαός και η εργατική τάξη με το συντριπτικό ΟΧΙ της Κυριακής, θα δώσουν την απάντηση τους.

Ιωάννινα 4/7/15
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου