Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Καμία εμπλοκή στην Κεντρική Αφρική-καμία δίωξη σε φαντάρους

Η δικομματική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είναι ξανά  στο στρατόπεδο των «προθύμων» και σπεύδει να δώσει χρήμα, υλικό, αλλά και  ανθρώπινο δυναμικό και υπηρετεί τα ιμπεριαλιστικά σχέδια της Γαλλίας και των ΗΠΑ.
Ενώ λοιπόν στο εσωτερικό της χώρας μιλάνε για «θυσίες» και περηφανεύονται που έχουν ρίξει το βιοτικό επίπεδο του λαού στο ναδίρ, στο εξωτερικό, είναι δίνουν χέρι βοήθειας στους μνημονιακούς συνεργάτες τους, στις επιχειρήσεις στην Κεντρική Αφρική που σπαράζεται από εμφύλιο.  Με πρωτεργάτη τον Βενιζέλο ως υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος βλέπει το πολιτικό του μέλλον στην Ελλάδα να εξαϋλώνεται και προσπαθεί να πουλήσει εκδούλευση στους ιμπεριαλιστές της ΕΕ και των ΗΠΑ, αλλά και με τη σύμφωνη γνώμη του Σαμαρά, προσφέρουμε ξανά σάρκα από τη σάρκα μας για να στηρίξουμε τα δολοφονικά σχέδια ΕΕ και ΝΑΤΟ. Μάλιστα, είμαστε οι πρώτοι που παρείχαμε επίσημη στρατιωτική υποστήριξη στη Γαλλία, «αιμοδότες» με τεράστιο αντίτιμο που καλείται να το καταβάλλει και πάλι ο ελληνικός λαός.
Την ώρα λοιπόν που η δικομματική χούντα μετατρέπει το πέλαγος στην Κρήτη σε χωματερή χημικών όπλων, όπως της ζητήθηκε να κάνει, υποστηρίζει με υλικοτεχνικό εξοπλισμό και με ανθρώπινο δυναμικό την αποστολή της Γαλλίας στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία. Διαθέτει το στρατηγείο της Λάρισας ως «αρχηγείο»-κέντρο συντονισμού της αποστολής στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και ήδη, μετακινούνται ή μετακινήθηκαν εκεί φαντάροι και αξιωματικοί.
Θέλοντας να τρομοκρατήσουν τους φαντάρους, τιμωρούν με 20 μέρες φυλακή και με ανακρίσεις για στρατοδικείο, όσους έχουν δηλώσει την αντίθεσή τους στη συμμετοχή στο ευρωπαϊκό στρατηγείο.
Μαζί με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και την ΕΕ, πηγαίνει και το αίτημα για την άμεση επιστροφή όλων των ελληνικών δυνάμεων από τα διάφορα μέρη του πλανήτη που στρατοπεδεύουν.
Με μέτωπο ρήξης και ανατροπής, να παλέψουμε νικηφόρα απέναντι στους ολοκληρωτισμούς και την τρομοκρατία ενάντια στον εργαζόμενο λαό.
Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα! Δεν υποστηρίζουμε τα συμφέροντα του ελληνικού και ξένου κεφαλαίου, ούτε στην Ελλάδα, ούτε πουθενά και δεν πολεμάμε γι αυτούς.  
Δεν ξεγελιόμαστε: δεν υπάρχουν «ειρηνευτικές αποστολές» με τις οποίες μας παραμυθιάζουν. Αγωνιζόμαστε ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις  και ζητάμε τη διάλυση του ΝΑΤΟ και του Ευρωστρατού. Είμαστε δίπλα στους λαούς που αγωνίζονται για την ελευθερία τους, πολεμάμε μαζί τους, τους δυνάστες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου